wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Babagan Kita

Sapa kita iki?

Madeg ing taun 1998, Nanjing Eastsun textiles co., Ltd minangka pabrikan sing misuwur ing saindenging jagad:

wulu alami / wulu palsu (wulu palsu) / kain bulu / ikatan lan produk relatif.

sawise pembangunan 21 taun, saiki pabrik rajutan lan sekarat pancen jembar 100 hektar karo 240 karyawan lan karyawan sing wis berpengalaman,

erte (5)

Kita Dadi Klompok Profesional Karo:

1. fasilitas produksi modern: 

a. 32 set mesin rajutan rajutan morden (kalebu mesin rajutan jacquard 8 set) sing bisa ngasilake kain 3000meter saben dina ...
b. 36 set mesin rajutan warp sing bisa ngasilake kain wol 8000meters / dina ...
c. 12 set mesin sekarat bisa ngalorake serat bulu lan kain wol 5 ton.
d. 6 set mesin canggih bisa nggawe potongan, polesan, pagawean pungkasan saka wulu lan bahan bulu kanggo njaluk kualitas sing sampurna kanthi tampil lan sentuhan sing apik.

2. tim kerja profesional: 

a. total 200 buruh sing duwe pengalaman ing pabrik rajutan lan sekarat.
b. kita dodolan karo 15-20 sales manager profesional sing bisa nawakake pelanggan kualitas apik, rega kompetitif, pangiriman cepet lan layanan sawise-sale paling apik.
c. desain dept karo desainer 3-5.
c. teknik lan pangembangan dept karo 8-10 manajer tenik.
d. dept kontrol kualitas: 8-10 wong.

3. kapasitas produksi dhuwur kanthi kualitas stabil:

output taunan yaiku: 2000000meters (set) kain wulu / wulu / ikatan lan produk sing wis siap digawe.

4. klompok pelanggan kualitas:

amarga kualitas stabil, rega kompetitif, wektu delievey cepet lan layanan profesional paling apik,

Tekstil Eastsun menang akeh pelanggan apik ing saindenging jagad.

ana akeh merek gedhe sing misuwur ing saindenging jagad, kayata ....

nanging minangka rahasia komersial kita, yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan klompok pelanggan, aku pikir langkah kaping 1 yaiku nyiyapake hubungan bisnis

karo kita, bisa uga manajer sales bisa menehi crita ....

dadi pls golek kontak ing ngisor iki saka dept sales lan kontak karo dheweke dhisik ...

5. nilai perusahaan:

"Kualitas, layanan, efisiensi dhuwur",

"jujur, profesional, nggawe"

erte (10)

6. merek duweke dhewe:  

kita wis ndhaptar merek duweke "Great Sun", "tanah Phoenix" ing China kanggo wulu alami, wulu faux, ikatan, kain suede.

uga kita wis milih merek "Furug" dhewe ing AS kanggo produk karpet wulu sing didol ing Amazon.

bf

Apa sing Bisa Ditindakake?

(1) desain paling anyar lan kualitas stabil saka:

1. kabeh jinis wulu palsu (wulu palsu) bisa digunakake kanggo wulu sandhangan, wulu dolanan lan produk relatif.

a. kain wulu mink tiruan

b. wulu rubah tiruan. kain

c. kain wulu rakun tiru.

d. kain wulu kelinci tiruan.

e. kain wulu domba tiruan.

f. kabeh jinis topi wulu tiruan, rompi, syal, mantel ...

g. kabeh jinis dolanan wulu.

h. kabeh jinis karpet wulu.

erte (4)

2. kabeh jinis wulu alami lan produk relatif.

a. wulu mink alami.

b. wulu rubah alami.

c. wulu rakun alami.

d. wulu kelinci alami.

e. wulu wedhus alami.

f. kabeh jinis topi wulu alami, rompi, syal, mantel ...

3. kabeh jinis kain serat micor lan produk relatif.

a. wulu karang.

b. wulu sherpa.

c. bulu mink.

d. wulu flanel.

e. kabeh jinis dolanan bulu, kemul, lempeng lan karpet ...

4. kabeh jinis kain suede: 

a. solid col suede.

b. suede nyithak.

c. ngganggu suede

d. suede embossing.

5. kabeh jinis kain wulu terikat suede lan produk relatif.

a. wulu faux terikat solid col.

b. nyithak bulu palsu sing diikat suede.

c. foiling suede iketan wulu palsu.

d. embossing suede iketan wulu palsu.

f. kabeh jinis kain ikatan digawe karpet, rompi, jaket, jaket, bot ....

erte (11)

Kabeh kebanggaan kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan wis ditangkep ing macem-macem pasar ing saindenging jagad ...

ing pikirane wong Eastsun, Kualitas minangka urip kita, mung karo kualitas sing apik lan stabil, kita bisa nggawe pelanggan wareg lan terus kerja sama suwe.

erte (12)
erte (13)

(2) rega kompetitif:

teknik profesional, efisiensi dhuwur, kontrol kualitas sing ketat ing saben proses produksi kabeh nyebabake rega kompetitif,

lan mung adhedhasar kualitas stabil, desain paling anyar kanthi rega sing kompetitif, kita bisa menang pasar lan pelanggan ing saindenging jagad ...

(3) pangiriman cepet:

amarga efisiensi tinggi rajutan, pabrik sekarat lan reaksi cepet saka tim penjualan, mula kita nawakake para pelanggan

pangiriman cepet kanggo kita wulu alami, wulu palsu, kain terikat kain wol lan kain suede lan produk relatif.

sajrone produksi, kita bakal tetep menehi informasi marang para pelanggan supaya bisa ngontrol lan ngrampungake kabeh masalah

ing wektu paling cedhak kanggo nawakake wektu pangiriman cepet marang pelanggan tanpa wektu tundha.

erte (1)

(4) layanan paling apik: 

Kabeh pengeling-eling tim sales kita lulusan institusi tekstil fm, dheweke duwe teknik wulu alami, wulu palsu, kain wol

kain terikat lan kain suede, uga duwe katrampilan sing apik ing basa Inggris, saengga bisa menehi layanan profesional kanggo kabeh proses sampel sing digawe kanggo layanan sawise-penjualan.

apa tujuan lan visi kita?

(1) ketemu panjaluk pelanggan fm ing saindenging jagad lan nawakake desain pungkasan, kualitas lan layanan sing paling apik.

(2) Dadi sing paling apik ing bidang: wulu palsu, wulu alami, bulu poliester, kain terikat, kain suede lan produk relatif

(3) adhedhasar kualitas, desain anyar sing sampurna, layanan paling apik, upaya seumur hidup, kanggo nggawe tekstil Eastsun sing misuwur ing jagad!

Kepiye Golek Kita?

Nanjing Eastsun Textiles Co., Ltd.

Tambah: Taman Eastsun, No 20, Zitanyuan, Royal Landscape,

No: 20, Jiangjun Road, Jiangning Area, Nanjing, China.

Telp: 0086-25-52785941-808 0086-25-52785942-808 0086-25- 52785943--808

Mob: 0086-17705155633

Wechat: 0086-17705155633

whatsapp: 0086-13951715983.

Kode Pos: 211100

E-mail: eastsun1@fabrics-exporter.com