wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Wulu Sherpa / Wulu Sherpa / Wulu Kelinci

Wulu faux modis lan mewah

PILING LONG
FAUX RACCOON FUR

Warta Kita

Pantedesque posuere orci lobortis scelerisque blandit. Donec id Tellus lacinia an, tincidunt risus ac, akibat saka velit. Quisquemos sodales suscipit tortor ditaemcos condimentum ...

  • Eastsun textiles , the China best faux fur factory come back for work on Feb 22, 2021
    • 21-02-26

    Tekstil Eastsun, China paling apik ...

    wiwit tanggal 8 Februari nganti 22 Februari 2021, sawise plancongan suwene 15 dina ing preinan taun baru China, tekstil Eastsun, pabrik wulu faux paling apik ing China diwiwiti maneh tanggal 22 Februari 2021… kaya sing dingerteni, ...

  • the last container of our faux fur fabric loaded today before China Spring festival holiday
    • 21-01-29

    wadhah pungkasan kain wulu faux kita ...

    Malam Tahun Baru China ing taun 2021 tanggal 11 Februari 2021, saiki wis tanggal 28 Jan 2021, kabeh tenaga kerja ing pabrik wulu palsu bakal preinan sawise 1 minggu ... Nganti saiki, produksi knittin ...

  • the holiday schedule of our faux fur factory of 2021 China spring festival
    • 21-01-22

    jadwal liburan kasunyatan bulu palsu kita ...

    sawise kerja keras setaun ing taun 2020, pabrik bulu palsu ngasilake 3,5 juta meteran kain bulu palsu / kain bulu palsu berikat terikat / bulu rajutan poliester ... kalebu: 1. 10 ...