wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

apa tujuan lan visi kita?

(1) ketemu panjaluk pelanggan fm ing saindenging jagad lan nawakake desain pungkasan, kualitas lan layanan sing paling apik.

(2) Dadi sing paling apik ing bidang: wulu palsu, wulu alami, bulu poliester, kain terikat, kain suede lan produk relatif

(3) adhedhasar kualitas, desain anyar sing sampurna, layanan paling apik, upaya seumur hidup, kanggo nggawe tekstil Eastsun sing misuwur ing jagad!

Kepiye carane nemokake kita?

Nanjing Eastsun Textiles Co., Ltd.

Tambah: Taman Eastsun, No 20, Zitanyuan, Royal Landscape,

No: 20, Jiangjun Road, Jiangning Area, Nanjing, China.

Telp: 0086-25-52785941-808 0086-25-52785942-808 0086-25- 52785943--808

Mob: 0086-17705155633

Wechat: 0086-17705155633

whatsapp: 0086-13951715983.

Kode Pos: 211100

E-mail: eastsun1@fabrics-exporter.com