wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Warp Rajutan Leopard Kelinci Wulu

Katrangan singkat:


  • Model produk: Warp rajutan macan tutul print fauxrabbit wulu
  • Gunakake: Klambi, Dolanan, kampung halaman
  • Bahan: 100% Polyester
  • Jembar: 58/60 ”
  • Kemasan transportasi: tas poli + tas anyaman
  • Negara asale: Cina
  • Rega FOB: bisa dirembug
  • MOQ: 500m / col
  • Pelabuhan: Shanghai
  • Cara pambayaran: T / T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    wulu balutan kita rajutan macan tutul nyetak wulu terwelu:

    a. digawe dening poliester serat mikro, wulu kelinci sing nyithak macan tutul kita nganggo cahya tangan sing alus, alus, lan alus alus.

    b. dicithak nganggo desain macan tutul liar, seksi, ayu lan kanthi teknik polesan, wulu kelinci palsu kita katon apik banget, paling ora ana 20 jinis desain cetak macan tutul sing beda.

    hrt (7) hrt (2) hrt (1)

    c. wulu kelinci palsu faux nyetak kita nganggo teknik nyetak dhuwur: nyithak roller sing nyetak jero lan bening, katon kaya desain macan tutul alami, nyata lan apik banget,

    d. kanggo bobot fm: 400-600g / meter kanthi dawa tumpukan: 8-15mm, diarani wulu kelinci cilik sing bisa digunakake kanggo dolanan, jaket, jaket, lapisan klambi.

    e. kanggo bobot fm: 700-1000g / meter kanthi dawa tumpukan: 15-20 mm, kita diarani wulu kelinci tengah kanthi kualitas sing luwih apik, bisa digunakake kanggo mantel lan motong klambi.

    hrt (3) hrt (5) hrt (6)

    f. kanggo bobot fm: 1000-2000g / meter kanthi dawa tumpukan: 20-40 mm, diarani wulu kelinci gedhe kanthi kualitas paling apik, bisa digunakake kanggo klambi mewah lan hiasan…

    amarga desain macan tutul minangka desain sing populer saengga dadi macan tutul nyetak wulu kelinci apike lan adol panas ing saindenging jagad.

    hrt (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita