wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Tekstil Eastsun, pabrik wulu faux paling apik ing China saiki digunakake maneh tanggal 22 Februari 2021

saka 8 Februari nganti 22 Februari 2021, sawise plancongan suwene 15 dina ing preinan taun anyar China, tekstil Eastsun,

pabrik wulu faux paling apik ing China saiki kerja maneh tanggal 22 Februari 2021…

kaya sing kita ngerteni, sadurunge festival musim semi China, kita wis nyoba sing paling apik kanggo ngrampungake kabeh pesanan bulu palsu sing penting lan dikirim menyang pelanggan sing butuh barang kanthi cepet,

malah, kita isih duwe sawetara pesenan sing kudu digawe sawise preinan taun anyar China ...

uga sajrone preinan taun anyar Tiongkok, sawetara pelanggan lawas tetep pesen karo kita supaya bisa ngasilake sawise liburan ...

meh saben dina kita nampa wulu palsu pesen / wulu palsu sing diikat suede pesenan / Warp rajutan wulu terwelu pesenan / velboa kristal alus pesenan saka pelanggan lawas, kayata:

 

1. 11000meter kualitas tengah wulu rubah saka pelanggan Pakistan lawas kanthi dawa tumpukan 55mm, ambane 550gsm, ambane 160cm.

2. 10000meter warna abu-abu ireng lan peteng velboa kristal alus pesen saka pelanggan Italia kanthi dawa tumpukan 2-3mm, ambane 210gsm, 155cm.