wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

wadhah pungkasan kain wulu faux kita sing dimuat saiki sadurunge preinan festival China Spring

Malam Tahun Baru China ing 2021 yaiku 11 Februari 2021, 

dina iki wis tanggal 28 Jan 2021, kabeh warga negara kita ing wulu palsu pabrik bakal preinan sawise 1 minggu…

Nganti saiki, produksi peralatan rajutan, peralatan pewarna lan peralatan pagawean ing wulu gawean pabrik wis mandheg produksi.