wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Wulu Faux Terikat Suede

Katrangan singkat:


  • Model produk: wulu palsu sing diikat karo suede
  • Gunakake: klambi 
  • Bahan: 100% Polyester
  • Jembar: 58/60 ”
  • Kemasan transportasi: tas poli + tas anyaman
  • Negara asale: Cina
  • Rega FOB: bisa dirembug
  • MOQ: 500m / col
  • Pelabuhan: Shanghai
  • Cara pambayaran: T / T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    fitur saka  wulu palsu sing diikat karo suede

    gdfl (28) gdfl (31) gdfl (30) gdfl (29)

    a. ikatan minangka jinis teknik anyar sing bisa nggawe 2 kain pisah sing terikat, berminyak wulu faux terikat suede kita digawe kanthi ngetutake 2 jinis ikatan lem teknik ikatan lan ikatan spons api.

    gdfl (35) gdfl (34) gdfl (33) gdfl (32)

    b. nggunakake ndhuwur 2 jinis teknik ikatan kanggo nggabungake suede serat mikro lan wulu palsu kita, wulu faux terikat suede awet, alus kanthi retensi panas sing apik, permeabilitas Udara sing apik kanthi tampilan sing cedhak lan kena kanggo wulu Alami…

    gdfl (36) gdfl (39) gdfl (38) gdfl (37)

    c. sawise ikatan, kita entuk siji kain sing diikat kanthi sisih yaiku suede mikro, sisih liyane yaiku bulu palsu, loro-lorone bisa digunakake kanggo lapisan lan lapisan.

    gdfl (43) gdfl (42) gdfl (41) gdfl (40)

    d. Tekstil Eastsun minangka pabrik wulu kaping pisanan sing nggawe kain faux / kain laminasi terikat ing China fm: 2001, sawise upaya 20 taun, kita wis nggawe akeh kualitas anyar lan desain anyar kain bulu faux terikat suede, kayata:

    gdfl (44) gdfl (47) gdfl (46) gdfl (45)

    wulu sherpa sing diikat nganggo suede.

    gdfl (48) gdfl (51) gdfl (50) gdfl (49)

    wulu kelinci gaweyan rajutan suede.

    gdfl (52) gdfl (22) gdfl (54) gdfl (53)

    suede iketan wulu wedhus palsu.

    gdfl (23) gdfl (26) gdfl (25) gdfl (24)

    wulu mink sintetik sing diikat suede

    gdfl (27) gdfl (9) gdfl (8) gdfl (7)

    suede ikatan wulu rubah gawean

    gdfl (10) gdfl (13) gdfl (12) gdfl (11)

    e. kanthi ndelok lan ndemek wulu natal, desain modis lan gaya, retensi panas sing apik lan permeabilitas Udara sing apik, kain bulu palsu sing diikat nganggo suede cocog kanggo rompi santai, jaket, jaket kanggo musim salju.

    gdfl (14) gdfl (17) gdfl (16) gdfl (15)

    f. kain wulu faux terikat suede kita ditrima lan adol panas ing pasar dosmetik AS, EUROPE lan China.

    gdfl (18) gdfl (21) gdfl (20) gdfl (19)

    gdfl (1) gdfl (4) gdfl (3) gdfl (2)

    wulu faux terikat suede kita umume digunakake ing merek mode santai lan cepet, kayata Uniqlo, H&M, C & A…

    gdfl (6) gdfl (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita