wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Cut Loop Kucing Rasane Wulu

Katrangan singkat:


  • Model produk: kucing gelung katitik wulu / wulu Boa
  • Gunakake: Klambi, Dolanan
  • Bahan: Poliester
  • Jembar: 58/60 ”
  • Kemasan transportasi: tas poli + tas anyaman
  • Negara asale: Cina
  • Rega FOB: bisa dirembug
  • MOQ: 500m / col
  • Pelabuhan: Shanghai
  • Syarat pembayaran: T / T 
  • Kode HS: 6001100000
  • Detail Produk

    Tag Produk

    fitur saka 100% polyester cut loop cat rasane wulu / wulu Boa

    a. digawe saka benang sing apik banget lan uga dirajut karo serat poliester, kucing kita rumangsa wulu nganggo wulu wedhus sing nyukur alami kanthi solesan sutra.

    b. wulu 100% poliester Boa rajutan rajutan rajutan cilik kanthi gawe rajutan sing jelas.

    jgh (2) jgh (1) jgh (6)

    c. sisih tumpukan wulu poliester Boa kita nganggo kilau alami minangka wulu wedhus sing nyukur lan tutul alus kaya wulu kucing dadi sebab kenapa sawetara pelanggan ngarani kucing rumangsa wulu.

    d. kita nawakake cols wulu Boa sing padhang sing bisa digunakake kanggo dolanan alus, kita gunakake kualitas iki kanthi wulu 5mm lan ekspor 10x 40 ″ HQ menyang India saben musim.

    e. kanggo colical klasik wulu Boa kita, kayata col, abu-abu putih, coklat, unta abu-abu sing digunakake kanggo kerah klambi lan lapisan,

    jgh (5) jgh (4) jgh (3)

    f. biasane 13-15mm kanthi 700g / meter digunakake kanggo krah pakean, 8-10mm kanthi 500g / meter digunakake kanggo lapisan klambi. col krim kanthi bobot 1000g / meter kanthi tumpukan sing gedhe banget kaya kulit domba natual sing digunakake kanggo boots wulu lan karpet wulu.

    kita 100% polyester cut loop cat aran wulu / wulu Boa adol panas menyang India, Pakistan lan pasar timur tengah.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita