wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Super Soft EF Velboa Beludru

Katrangan singkat:


  • Model produk: tricot beludru velboa super alus
  • Gunakake: klambi, sepatu bot, tas.
  • Bahan: 100% Polyester
  • Jembar: 58/60 ”
  • Kemasan transportasi: tas poli + tas anyaman
  • Negara asale: Cina
  • Rega FOB: bisa dirembug
  • MOQ: 500m / col
  • Pelabuhan: Shanghai
  • Cara pambayaran: T / T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    fitur saka tricot beludru velboa super alus:

    a. velboa super alus yaiku jinis kain beludru tricot anyar sing digawe dening tekstil Eastsun wiwit taun 2003.

    b. velboa tricot super alus kita yaiku tekstur sing apik, katon apik, alus lan alus lan alus, alus, alus lan lembut.

    hrt (6) hrt (2) hrt (1)

    c. beludru rajutan warp super alus kita kanthi tumpukan mink sing apik, mula ana sawetara pelanggan sing ngarani wulu mink cilik.

    d. Tampilan velboa super alus kita alus lan resik, kanthi permeabilitas udhara sing apik lan drape Nyaman banget kanggo dipakai lan tahan kanggo deformasi lan kerut

    e. amarga dawa tumpukan velboa super alus kita yaiku kisaran fm: 1mm, 2mm, 3mm, 5mm, mula kadang uga diarani rambut cendhak super alus.

    hrt (5) hrt (4) hrt (3)

    f. kanthi spinning, knp warp, sekarat, sikat lan polesan, velboa super alus kita nganggo handfeeling silky super alus lan sentuhan kulit sing sampurna.

    g. velboa rajutan warp super alus kita nggunakake macem-macem pakean Rumah Tangga, Piyama, klambi bayi. dolanan, produk ingon-ingon, sofa, kursi, perabotan lan kursi mobil.