wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Serat Mikro Suede

Katrangan singkat:


  • Model produk: dobel suede 
  • Gunakake: klambi, tas, kampung halaman
  • Bahan: 100% Polyester
  • Jembar: 58/60 ”
  • Kemasan transportasi: tas poli + tas anyaman
  • Negara asale: Cina
  • Rega FOB: bisa dirembug
  • MOQ: 500m / col
  • Pelabuhan: Shanghai
  • Cara pambayaran: T / T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    1. Tekstil Eastsun wiwit dikembangake suede fm taun 2002, sawise 18 taun pembangunan,

    kita wis ngrampungake meh atusan desain suede doyo sing beda-beda, kalebu, ukuran bolongan bunder, kabeh jinis desain Geometrik

    kabeh jinis desain kembang, kanthi ukuran beda,

    uyy (7) uyy (2) uyy (1) uyy (8)

    2. sawise doyo, ana akeh desain Geometris lan kembang sing apik ditampilake ing suede punch kita

    3. suede punched kita yaiku kanthi tutul alus lan sutra, tekstur apik, lan permeabilitas Udara Apik sing modis kanggo nggawe jaket pria, rompi, rok wanita, celana, tas lan sapanunggalane.

    uyy (6) uyy (5) uyy (4) uyy (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita