wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Shu Vvetten / Sherpa Fleece

Katrangan singkat:


  • Model produk: serat mikro Wulu wol wolulas / sherpa
  • Gunakake: kemul, piyama, sprei, dolanan, klambi 
  • Bahan: 100% Polyester
  • Jembar: 58/60 ”
  • Kemasan transportasi: tas poli + tas anyaman
  • Negara asale: Cina
  • Rega FOB: bisa dirembug
  • MOQ: 500m / col
  • Pelabuhan: Shanghai
  • Cara pambayaran: T / T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    fitur saka serat mikro Wulu wol wolulas / sherpa

    a. Wulu velvet velvet yaiku jinis rajutan anyar sing digawe rajutan Eastsun wiwit taun 2006,

    gdf (7) gdf (10) gdf (9) gdf (8)

    b. amarga penampilane uga cedhak karo wulu sherpa troditional, kita uga diarani wulu sherpa.

    c. amarga nduweni karakter sing cedhak karo wulu karang rajutan sing warp, kanthi penampilan sing apik, lan tutul sing alus, alus lan alus, tekstur sing apik, retensi panas sing apik, nyerep banyu sing apik. mula diarani uga wol rajutan rajutan rajutan.

    gdf (11) gdf (14) gdf (13) gdf (12)

    d. mbandhingake karo bulu karang corak sing warp, dawa tumpukan saka bulu Sherpa kita yaiku luwih akeh pilihan fm: 5mm, 6mm, 8mm, 10mm nganti 15mm.

    e. wulu Shu Beludru lan sherpa kita digawe saka serat poliester kanthi 288F sing nyebabake tutul alus, ora ana pil, penylametan panas sing apik, panyerepan banyu sing apik, digunakake ing produksi lan pangolahan sandhangan, dolanan lan produk sprei, lan disenengi akeh pabrik sandhangan, supermarket lan pedagang ing China lan luar negeri.

    gdf (15) gdf (3) gdf (2) gdf (1)

    f. biasane bulu sherpa kita dikemas nganggo kemasan vaksin, 20000meter dimuat ing 1 × 40 ″ HQ.

    sale panas menyang Amerika Serikat, Pakistan lan pasar Timur Tengah.

    gdf (6) gdf (5) gdf (4)

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita