wulu palsu / suede terikat / bulu
    pabrikan nganti 20 taun

Faux Sherpa Wulu

Katrangan singkat:


  • Model produk: Wulu sherpa poliester 100% 
  • Gunakake: Klambi, kampung halaman
  • Bahan: 100% Polyester
  • Jembar: 58-60 "
  • Kemasan transportasi: tas poli + tas anyaman
  • Negara asale: Cina
  • Rega FOB: USD1,98 / M 
  • MOQ: 500m / col
  • Pelabuhan: Shanghai
  • Syarat pembayaran: T / T 
  • Kode HS: 6001100000
  • Detail Produk

    Tag Produk

    fitur bulu 100% polyester faux sherpa kita

    a. sisih rambute wulu sherpa faux kita gandum sing apik banget, kaya wulu domba alami sing katon.

    b. handfeel wulu sherpa sintetis kita nyaman lan anget sing cedhak karo tutul wulu domba alami.

    c. wulu sherpa palsu kita larang regane kanthi nggunakake 100% serat daur ulang polyester fm pasar domestik China kanthi kualitas apik nanging rega sing kompetitif banget.

    gfe (7) gfe (10) gfe (9) gfe (8)

    d. wulu sherpa gaweyane manungsa kanthi dawa tumpukan beda: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 20mm, uga gandum tumpukan gedhe, tengah, gedhe kaya panjaluk pelanggan.

    e. nggunakake serat poliester bermutu kanggo njaluk wulu sherpa buatan kanthi karakter anti-semangat.

    f. bobot wulu sherpa palsu kita bisa digawe fm: 400g / meter nganti 800g / meter amarga dikarepake pelanggan.

    gfe (1) gfe (3) gfe (2)

    g. wulu sherpa faux kita bisa digunakake biasane kanggo klambi kasual, jaket, kerah, wulu lining, sepatu bot lan sarung tangan.

    amarga rega wulu 100% poliester faux sherpa paling kompetitif, mula bisa didol menyang pasar internasional kanthi jumlah gedhe.

    saben wulan sing kita ekspor udakara kontainer 5X 40 ″ HQ kanthi kemasan vaksin, kapasitas 1 × 40 ″ HQ yaiku: 13000meter

    umume kita adol menyang marekt timur tengah kanthi jumlah akeh, kayata Pakistan, Turki, Mesir.

    gfe (6) gfe (5) gfe (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita